Tietoja minusta

Olen 40-vuotias liikunta-alan ammattilainen sekä 7- ja 10-vuotiaiden poikien äiti. Olen koulutukseltani liikuntatieteiden maisteri ja taustaltani liikunnanopettaja. Tällä hetkellä työskentelen Helsingin kaupungilla toisen asteen opiskelijoiden liikuntacoach-hankkeessa tiimivastaavana.

Päivätyön ohella ohjaan pilatesta ja olenpa antanut pikkusormeni myös lasten jalkapalloharrastukselle.

Olen kirjoittanut blogia kesästä 2018 lähtien. Blogini aiheet käsittelevät treenaamista, lapsiperhearkea ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Blogi sai alkunsa halusta jakaa ajatuksiani aktiivisesta elämäntavasta, lapsiperhearjesta ja kuntourheilusta. Olen pitänyt nyt puolitoista vuotta taukoa tavoitteellisesta juoksuharjoittelusta, pelaillut jalkapalloa ja liikkunut oman mieleni mukaan. Kaipuu aktiivisempaan kuntourheiluun kuitenkin kytee.

Blogin kirjoittaminen on viime aikoina jäänyt, mutta en vielä myönnä lopettaneeni. Aika ajoin saan hyviä ideoita blogitekstiin ja uskon että jonain päivänä blogi herää taas henkiin.

Olen Instagramissa nimimerkillä lilligronroos. Minulle saa esittää yhteistyötarjouksia osoitteeseen lilja.gronroos@gmail.com

Kuvat: Milla Palkoaho

%d bloggaajaa tykkää tästä: