Tietoja minusta

Olen 39-vuotias liikunta-alan ammattilainen sekä 6- ja 9- vuotiaiden poikien äiti. Työskentelen päivätyössäni lukion liikunnan ja terveystiedon opettajana Helsingissä. Teen lisäksi omalla toiminimellä muita liikunta- ja hyvinvointialan töitä (ks. lisää Palvelut).

Harrastan vapaa-ajallani kestävyysjuoksua. Luokittelen itseni kilpakuntoilijaksi. Edustan Helsingin Juoksijoita. Halu kehittyä juoksijana on kova, mutta tasapainoilen arjen kokonaiskuormituksen hallinnan kanssa.

Olen kirjoittanut blogia kesästä 2018 lähtien. Blogini aiheet käsittelevät treenaamista, lapsiperhearkea ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Välillä kirjoitan liikunta-alan ammattilaisena, välillä kilpakuntoilijana, välillä pienten lasten äitinä. Blogin punainen lanka on intohimoinen suhtautuminen liikuntaan, sekä halu löytää tasapaino työelämän, lapsiperhearjen ja treenaamisen välille.

Otan mielelläni vastaan yhteistyöehdotuksia blogiyhteistöiden, valmennuksen tai asiantuntijaluentojen muodossa. Sähköpostiosoitteeni on lilja.gronroos@gmail.com. Olen Instagramissa nimimerkillä lilligronroos ja minulla on julkinen Facebook -sivu.

Ole yhteydessä, niin mietitään lisää!

Kuvat: Milla Palkoaho

%d bloggaajaa tykkää tästä: